Info om lejlighederne


Lejlighed 1
Lejlighed 1 er til 8 personer dog maks. 6 voksne. Lejligheden er i to plan og indeholder 3 soveværelser hvor af de 2 er med dobbeltseng og det sidste er med to enkelt senge samt en hems med to sovepladser.
Derudover er der et badeværelse, køkken med spiseplads, tv stue, samt en dejlig udestue med udgang til stor dejlig have.

Til påske 2025 kommer der en lejlighed mere hvor planen er at den skal være til 6 personer dog maks 4 voksne.


I lejligheden højstol, rejseseng, babybadekar og en puslepude. Der er nogle forskellige spil, tegne ting samt lidt Lego duplo, så der også er lidt underholdning til en regnvejrsdag eller blot lidt indendørs hygge


Udearealer
Til lejligheden hører der en stor dejlig fælles have, der er sandkasse og andre børne legeting som også er til fri afbenyttelse. Vi har en masse udendørs spil som i kan hygge jer med, der er blandet andet kongespil og stang tennis.

Desuden er der ude område med havemøbler og grill.

Til ejendommen hører der lidt skov med som I kan gå ud til via en veletableret markvej. Ude i skoven finder I en shelter, bålplads og bord/bænkesæt. Så tag en mad kurv, eller vores popcornkurv med derud og få et par hyggelige timer i vores skønne skov